Michael Sjursen Tagdækning

Tagdækning

Har dit tag brug for en kærlig hånd?

Et holdbart tag er vigtigt for husets velvære, men det danske vejr kan give udfordringer med regnvand, isolering og udseende. Jeg lægger tagpap, der er et utroligt slidstærkt og fleksibelt materiale, der kan beskytte mod vind og vejr, og så kan det lægges på alle tagtyper og hældninger. Tagpap har samme produktgaranti som andre materialer, og så har jeg et indgående kendskab til teknikken med at brænde tagpappet, så det slutter tæt og forhindrer utætheder.

Jeg lægger tagpap på:

  • Boliger
  • Garage
  • Carport
  • Tilbyg
  • Nybyg
  • Flade og skrå tage

God kommunikation er grundlaget for de bedste resultater

Jeg tror på, at et højt serviceniveau og åben dialog giver de gladeste kunder, og den største fortjeneste, en håndværker kan få, er en anbefaling og godkendelse fra kunden. Dine behov har førsteprioritet, og sammen vil vi kunne finde en løsning, vi begge er tilfredse med – du er i trygge hænder.

Står du med nybyggeri, et utæt tag på din garage, eller har boligens tag brug for en renovering – så klarer jeg opgaven. Jeg udfører primært tagpapopgaver på Fyn, men kører gerne til Trekantområdet. Opgavens omfang er ikke den vigtigste for mig. Det vigtigste er det gode resultat og den glade kunde.

Ring for et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du brug for en kompetent tagdækker til at kigge på dit tag? Ring eller skriv i dag!

    Call Now Button